Missie en visie

Kubus Selfstorage verhuurt flexibele opslagruimten aan zowel particulieren als aan bedrijven. Gedurende haar bestaan (1999) is meer dan eens gebleken dat de organisatie van Kubus Selfstorage professioneel is ingericht en tevens beschikt over een bruisende energie. Dit opgeteld bij de kennis van de klantbehoeften gecombineerd met creativiteit en betrokkenheid van het management en medewerkers heeft er toe geleid dat de dienstverlening van Kubus Selfstorage is uitgegroeid tot een uitstekend beveiligd uniek zelfbedieningsconcept.

Kubus Opslag

Wat doen we en hoe doen we dat?

Kubus Selfstorage biedt een slimme oplossing voor mensen die behoefte hebben aan ruimte voor het opslaan van hun eigendommen. Kubus Selfstorage beschikt over flexibele, schone en droge opslagruimten die qua grootte zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van de klant. Hierdoor kan Kubus Selfstorage “opslag op maat” leveren. Door de aanwezigheid van een uniek toegangscontrolesysteem kan de klant als enige op elk gewenst moment de gehuurde eenheid betreden. Hierdoor heeft de klant de volledige controle over zijn specifieke opslagruimte.

Daarnaast garandeert dit systeem een uitstekende beveiliging van de opgeslagen goederen. De dienstverlening van Kubus Selfstorage wordt vanuit vier vestigingen aangeboden. Omwille van de éénduidigheid richting klant en organisatie wordt er gewerkt volgens centraal aangestuurde processen, automatisering en huisstijl met ruimte voor locaal klantgevoel.