Over Kubus SelfStorage

Kubus Self-storage verhuurt flexibele opslagruimtes aan zowel particulieren als aan bedrijven. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat hoog op onze prioriteitenlijst. De juiste balans vinden tussen ‘people, planet en profit’ daar gaat het volgens ons om. Onderdeel hiervan is een optimale relatie met onze huurders. Dit doen wij door kennis van klantbehoeften te combineren met creativiteit en betrokkenheid.

Om onze organisatie scherp te houden en om continue mogelijkheden tot verbetering te vinden, is het voor Kubus Self-storage erg belangrijk om te weten wat onze huurders van ons vinden. Wij verrichten dan ook regelmatig onderzoek naar de waardering van huurders om in kaart te brengen wat we al goed doen en op welke punten de dienstverlening nog zou kunnen verbeteren.

 

*205 ondervraagden in het 3e kwartaal van 2013, 173 ondervraagden in het 4e kwartaal van 2013, 255 ondervraagden in het 1e kwartaal van 2014 en 172 ondervraagden in het 2e kwartaal van 2014

Uit de resultaten en cijfers van recente onderzoeken kunnen we concluderen dat onze huurders tevreden zijn. In het laatste kwartaal van 2013 gaf aan 97% tevreden te zijn en in het eerste kwartaal van dit jaar is dit zelfs gestegen tot 98%, wat we vasthouden in het tweede kwartaal van dit jaar.

 

k32013-3

Ook het aantal mensen dat ons zou aanbevelen is groot. Op de vraag of men ons bij familie, vrienden en bekenden zou aanbevelen gaf 99,0% in het eerste kwartaal van dit jaar een positief antwoord; in het tweedee kwartaal van 2014 was dit 97,1%

Gemiddeld krijgt Kubus Selfstorage het rapportcijfer: 8

Een mooie prestatie, die ons de ruimte biedt om in de toekomst dit niveau vast te houden. We zullen blijven streven naar een (nog) hogere waardering!

Kubus Self-storage is een specialist in (tijdelijke) opslagruimte met een landelijk dekkend netwerk. Bij Kubus staat de klant centraal. Wij luisteren naar uw opslag wensen en zoeken daar samen met u de juiste unit bij.

Door onze klantgerichtheid weten wij wat klanten belangrijk vinden aan opslag; een veilige, droge en schone omgeving die makkelijk bereikbaar is. Service en kwaliteit staan bij Kubus Selfstorage voorop. Van het moment dat u komt huren tot het moment dat u weg gaat staan onze medewerkers voor u klaar.

Duurzaamheid heeft bij Kubus Self-storage een hoge prioriteit. Kubus Self-storage is zich bewust van het belang van MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) en is zich ervan bewust dat People, Planet & Profit in balans moeten zijn. Nu, maar ook op de lange termijn.

Kubus biedt opslagruimte bij:

  • verhuizen
  • verbouwen
  • ruimtegebrek in huis
  • tijdelijk opbergen van vakantiespullen
  • tijdelijk verblijf in het buitenland

Voor zakelijke opslagruimte biedt Kubus Self-storage oplossingen zoals bij:

  • opslag van goederenvoorraad
  • dossier- en archiefopslag
  • tijdelijke opslag van seiziensgebonden artikelen
  • opslag van beurs- en promotiemateriaal
  • opslag van materiaal voor ZZP-ers, vertegenwoordigers en monteurs

Ook voor een breed assortiment aan verpakkings- en verhuismaterialen kunt u bij Kubus Self-storage terecht. Daarnaast bieden wij postbussen voor particulieren en post- en vestigingsadressen voor zakelijke klanten.

Kubus Self-storage: alle ruimte voor de klant!

Zoek een vestiging bij u in de buurt!