Tijdelijke opslagruimte in Amsterdam nodig?
KUBOX wordt droog en beveiligd opgeslagen!

KUBOX verhuurt flexibele opslagruimtes in Amsterdam welke gratis bij je thuis worden bezorgd. De KUBOX is een mobiele opslagbox van tien kubieke meter die droog en schoon wordt opgeslagen. De opslagruimte is groot genoeg voor 180 verhuisdozen, kleding, hobbymateriaal of klein meubilair. Bij ons huur je een opslagruimte voor slechts enkele maanden of een langere periode voor een scherp bedrag per maand.

Opslagruimte voor elke gelegenheid

De KUBOX is de ideale oplossing wanneer je ruimte tekort komt in huis, archief voor kantoor of jouw winkel moet opslaan of wanneer meubelstukken tijdens een verbouwing of renovatie in de weg staan. Of denk aan verhuizen, wanneer je niet meteen alle inboedel in je nieuwe woning kwijt kunt. Dankzij het voordelige tarief zijn onze opslagruimtes ook erg geschikt voor studenten aan de Hogeschool van Amsterdam of de universiteit, die graag van of naar Amsterdam willen verhuizen. Bespaar jezelf het gedoe van het huren van een busje en heen en weer rijden in de smalle en drukken straten van Amsterdam.

Opslagruimte huren

Met de KUBOX is het opslaan van jouw spullen in de hoofdstad een eitje. Amsterdam kent talloze bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis, het Stedelijk Museum, Artis en de coffeeshops en trekt elk jaar dan ook duizenden toeristen. Huur nu jouw opslagruimte in Amsterdam tegen een aantrekkelijke prijs.

Makkelijk, snel en veilig

Heb je tijdelijke opslagruimte in Amsterdam nodig? Boek een opslagruimte via onze website en wij bezorgen deze op de gewenste dag voor de deur. Binnen het uur laad jij de KUBOX in met jouw spullen, waarna wij de box weer bij je ophalen. Je spullen zijn tijdens het transport verzekerd en worden vervolgens opgeslagen op een goed beveiligde locatie.